Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΓΑΤΣΟΥ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 3-4/12/2011/2011

Το Αγάτσου (Αγάπη+Σιάτσου) έχει βάση τις αρχές του σιάτσου και άλλες εναλλακτικές και συμπληρωματικές μεθόδους με σκοπό να βοηθηθεί ο άνθρωπος και στα τρία επίπεδα: σώμα, ψυχή και πνεύμα.


Στο 1ο επίπεδο γίνεται μια βαθιά δουλειά στην συνειδητοποίηση της ιερής αξίας και ποιότητας του αγγίγματος σε συνδυασμό με άλλα δυναμικά «εργαλεία» της Δημιουργίας. Το χρώμα, το ορυκτό βασίλειο, ο ήχος απομακρύνουν τον ‘πόνο’, δονούν στα πεδία του σώματος και ξυπνούν τις δυνάμεις αυτοθεραπείας του οργανισμού. Στο σεμινάριο βιώνουμε αυτές τις δυνατότητες δίνοντας και παίρνοντας μέσα από τεχνικές άμεσης εφαρμογής.

Υλη σεμιναρίου:

Η σημασία της ξεκάθαρης Πρόθεσης κ συγκέντρωσης
Το σώμα ως Ολόγραμμα
Η έννοια του Σταθερού Σημείου μέσα από το΄Αγγιγμα
Επίδραση του Ήχου στο σύστημα των τσάκρας
Εφαρμογή ήχου μέσα κ γύρω από το σώμα με τα Μουσικά Διαπασών
Εναρμόνιση με ήχο,χρώμα και κρυστάλλους


Απευθύνεται:
σε όλους
σε όσους ασκούν τεχνικές κλάδων της συμβατικής η συμπληρωματικής Θεραπευτικής, φυσιοθεραπευτές, αισθητικούς και επαγγελματίες άλλων Ιατρικών η παραϊατρικών κλάδων που θέλουν να εμπλουτίσουν και συνδυάσουν την τεχνική τους
σε αρχάριους που ξεκινούν και θέλουν να έχουν μία εμπειρία στις εναλλακτικές τεχνικές πριν αποφασίσουν την κατεύθυνση τους σε κάποια σχολή
σε όλους

Ώρες σεμιναρίου: 10.00π.μ.- 17.00μ.μ.
Σύνολο 12 ώρες
Κόστος 150 ευρώ
Δίδονται σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης.

ΑΓΑΤΣΟΥ – ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

Τα σεμινάρια Αγάτσου είναι για όλον τον κόσμο, με σκοπό να φέρουν ένα καινούργιο φως στην ιδέα της Θεραπείας.
Είναι μια νέα προσέγγιση προς τον πάσχοντα για αυτούς που ήδη δουλεύουν επαγγελματικά σαν θεραπευτές και ένα πρώτο και ουσιαστικό άνοιγμα για τους ερασιτέχνες που θα τους επιτρέψει να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.
Ο πρώτος σκοπός είναι να δοθεί μια σύνθεση από γνώσεις ώστε ο καθένας να μπορέσει να βρεί τι του ταιριάζει για να πάει (ενδεχομένως) μετά σε κάποια σχολή για περισσότερες σπουδές.
Ο δεύτερος σκοπός είναι να δοθεί μια ιδέα πώς μπορούμε να συνδυάζουμε διάφορες τεχνικές ανάλογα με την ευαισθησία του πάσχοντα.
Ο τρίτος σκοπός είναι να δοθεί, σε όποιον θέλει, μια πρώτη βάση για να μπορέσει να βοηθήσει τον πλησίον του ή τον εαυτό του .
Το Αγάτσου δουλεύει με τα χέρια, τον ήχο μέσα από τα μουσικά διαπασών και την φωνή, το χρώμα και τους κρυστάλλους μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές και σημεία εφαρμογής.
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ.
Θεραπεία σημαίνει το δικό μου θεϊκό κομμάτι να ενώνεται με του άλλου και με το θεϊκό στοιχείο στο Σύμπαν- Μ.Σαρλέ).

1 σχόλιο: