Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΓΑΤΣΟΥ και το ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΩΜΑ 12-13 Απριλίου 2014



   
                

 Είναι ένα ιδιαίτερο διήμερο σεμινάριο εστιασμένο στην εμπειρία του Φωτεινού Σώματος με τεχνικές  του Αγάτσου που μπορούν να συνδυαστούν στην πρακτική εφαρμογή των συμπληρωματικών μεθόδων υγείας.
Οι κύριες εφαρμογές καλύπτουν την ανατομία του Φωτεινού Σώματος , την εμπειρία του ΦΣ στο ενεργειακό πεδίο , την συνεργητική εργασία του ήχου  ,το βίωμα του φυσικού σώματος ως Γέφυρα Εναρμόνισης και Εξισορρόπησης .
Θα καλύψουμε:                 
Chakras
Aιθερικό Σώμα
Αστρικό Σώμα -Σύνδεση με το Όλον
Τεχνικές Αγάτσου
Δουλειά με τα 3 επίπεδα Προσωπικό – Αιθερικό - Αστρικό
Σ.Σ. – ΚΝΣ
Μουσικά Διαπασών
Το σεμινάριο είναι για όλους όσους ενδιαφέρονται στην ενεργειακή προσέγγιση της Σωματοθεραπευτικής τους πρακτικής και όσους  ήδη ασκούν ενεργειακές πρακτικές.
 Στο 1ο επίπεδο Agatsou γίνεται μια ιδιαίτερη δουλειά στην συνειδητοποίηση της ιερής αξίας του αγγίγματος και το βίωμα με το Φωτεινό Σώμα. Το άγγιγμα είναι μιά βαθειά θεραπευτική ανθρώπινη εμπειρία.  Ένας “διάλογος”  που λαμβάνει χώρο στο Τώρα.  Η εργασία επάνω στα ενεργειακά κέντρα(CHAKRAS), ειδικές ασκήσεις για την εμπειρία με το Αιθερικό και Αστρικό Σώμα, η εργασία με το ΚΝΣ και αντανακλαστικά σημεία επάνω στις ενεργειακές ροές του σώματος ,αυξάνουν τις δυνατότητες μας να προσεγγίσουμε τα βαθύτερα αίτια των συμπτωμάτων δυσαρμονίας.
 Η συνήχηση με τις δονήσεις του ήχου και  του χρώματος στο ενεργειακό πεδίο του σώματος μεγιστοποιεί την δυνατότητα προς την Εναρμόνιση.
 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν άμεσα όλες τις τεχνικές ο ένας στον άλλον  και τον χρόνο να βιώσουν προσωπικά την θεραπευτική διαδικασία στο ενεργειακό τους πεδίο.
 Ωρες: 10.00πμ – 16.00μμ και για τις 2 ημέρες
Δίδονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης
H Αντιγόνη Τσεγγελή  ασκεί το ΖΕΝ Σιάτσου, την Ολιστική Αισθητική και άλλες συμπληρωματικές αγωγές υγείας. Συντονίζει ως εκπαιδεύτρια τον κύκλο σεμιναρίων ΑGATSOU εξουσιοδοτημένη απο την θεραπεύτρια Μαρία Σαρλέ . H αναζήτηση νέων τεχνικών εναρμόνισης του πολυδιαστασιακού ανθρώπινου σώματος, την οδηγούν σε συνεχή επιμόρφωση . Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την επιμόρφωση στο Quantum Shiatsu-Light Body της Pauline Sasaki με τον Cliff Andrews στην Αγγλία www.newenergywork.com
 Παράλληλα συνεργάζεται με τον Πήτερ Γκόλντμαν και την θεραπευτική εργασία με τα Μουσικά Διαπασών www.lightcoloursound.com  Η μέθοδος είναι γνωστή ως Repatterning. Με την χρήση των Μουσικών Διαπασών το φυσικό σώμα θα επανατοποθετηθεί ώστε να κρατήσει αυτές τις αναλογίες και να ηχήσει σωστά σε όλα τα επίπεδα σώμα,ψυχή ,πνεύμα.
Περισσότερες πληροφορίες  στις συνδέσεις:  http://agatsou.gr/antigoni/seminars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου