Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΙΑΠΑΣΩΝ







                                               


Προσθήκη λεζάντας
 Κυριακή  26/1          Ηχοθεραπεία με Μουσικά Διαπασών     Μέθοδος Peter Goldman

Τα Μουσικά Διαπασών (Tuning Forks) φέρνουν το σώμα ,το νευρικό σύστημα ,τον μυικό τόνο και τα όργανα σε ισορροπία. Κτυπώντας τα, ακριβείς μαθηματικές αναλογίες δημιουργούν καθαρά μουσικά διαστήματα γνωστά ως Πυθαγόρειο Κούρδισμα. Η μέθοδος είναι γνωστή ως Repatterning. Με την χρήση των Μουσικών Διαπασών το φυσικό σώμα θα επανατοποθετηθεί ώστε να κρατήσει αυτές τις αναλογίες και να ηχήσει σωστά.

Σ’αυτό το σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε την θεραπευτική επίδραση του ήχου μέσα από τα Μουσικά Διαπασών.
Μετα το σεμινάριο θα μπορούμε να ασκήσουμε και συνδυάσουμε τις τεχνικές με τα Μουσικά Διαπασών στην θεραπευτική μας τέχνη ή στην προσωπική μας χρήση και τον χώρο μας.
Ειδικές ασκήσεις θα βοηθήσουν στην κατανόηση του Ολογραφικού μας Σώματος και άμεση πρακτική εφαρμογή των τεχνικών θα δώσουν την ευκαιρία για προσωπική εμπειρία και δουλειά ο ένας στον άλλον.


Αναλυτικά η ύλη :

*      Το Σώμα ως Ολόγραμμα
*      Καθαρίζοντας το στατικό πεδίο και γείωση του ενεργειακού πεδίου
*      Το Σταθερό Σημείο  (still point)διαμέσου του Ήχου
*      Επίδραση του ήχου στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα
*      Ήχος, Εγκέφαλος και Σπονδυλική Στήλη

Ωρες 10.00πμ-16.00μμ 
      Κόστος 60 ευρώ+φπα

Αυτό το σεμινάριο 1ου επιπέδου είναι απαραίτητο για την εισαγωγή στη θεραπευτική δουλειά με τα Μουσικά Διαπασών. Στο 2ο επίπεδο ολοκληρώνονται οι βασικές τεχνικέ 
ς της μεθόδου.
      Τακτικές  συναντήσεις  για πρακτική εξάσκηση βοηθούν στην προσέγγιση και εμβάθυνση της δουλειάς με τον Ήχο στα διαφορετικά πεδία πάνω στο φυσικό σώμα για Εναρμόνιση και Ισορροπία.
Ο Πήτερ Γκόλντμαν έρχεται μία φορά τον χρόνο στην Ελλάδα και διδάσκει την ενεργειακή και πνευματική θεραπεία μεσα από τον Ήχο ,το Χρώμα, το Φώς.
 
H Αντιγόνη Τσεγγελή ασκεί την θεραπευτική τέχνη του Σιάτσου διευρύνοντας συνεχώς τα πεδία εφαρμογής του με συνεχή επιμόρφωση. Ασκεί την Ολιστική Αισθητική και συντονίζει ως εκπαιδεύτρια τον κύκλο σεμιναρίων ΑGATSOU.
Πνευματική κόρη της Μαρίας Σαρλέ ,συνεχίζει την διαδρομή στην Θεραπευτική Τέχνη με τον Ήχο, το Χρώμα και άλλες ενεργειακές τεχνικές.
  Η εμπειρία με τον ήχο και την θεραπευτική του επίδραση την οδήγησαν στα θεραπευτικά εργαλεία των Μουσικών Διαπασών και τον Πήτερ Γκόλντμαν. Συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν μαζί  στα μονοπάτια της Σύνθεσης και Συνήχησης για την Εναρμόνιση και Ανέλιξη.


   Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σύνδεση   www.lightcoloursound.com     και   http://agatsou.gr/antigoni/seminars


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου